Wat is marmerstone?

Marmerstone vloeren zijn vloeren waarbij een prachtige combinatie tussen de natuur en de moderne industrie gecreëerd is. De marmerstone vloer is opgebouwd uit miljoenen kleine marmerkorreltjes. Deze korreltjes worden gemaakt van afgebroken stukken marmer. Alle marmerkorreltjes worden getrommeld om de scherpe randjes er van af te krijgen. De marmerstone wordt afgebonden door een oplosmiddelvrije en transparante epoxy. Hierdoor ontstaat er een naadloze, decoratieve vloer met een zeer natuurlijke uitstraling. Tevens is de marmerstone vloer geschikt voor vloerverwarming.

Omdat de marmerstone vloeren naadloos zijn, zijn ze goed geschikt voor zowel particulier als zakelijk. Prima vloer voor in een hal of in een kantoorruimte.

U kunt kiezen uit verschillende standaard kleuren die allen uit de natuurlijke kleur van marmer is samengesteld. De steenmaat kunt u ook zelf bepalen, deze varieert van 4 mm korrel tot 18 mm korrel. De dikte van deze vloerafwerking zal afhangen van de steenmaat die u kiest.

Voordelen van marmerstone

  • ruime keuze aan kleuren en maten
  • beperkt onderhoud nodig
  • warm gevoel
  • geschikt voor elke ruimte.